Autorijschool Jansen: dé Rijschool in Haarlem en Hoofddorp!

Wil jij je rijbewijs halen?

Vraag een proefles aan, GRATIS bij pakket en profiteer van € 151,00 voordeel!
Niet tevreden? Geld terug!

20 rijlessen met gratis examen

30 rijlessen met gratis examen

Spoedopleiding

Lees een aantal reviews van Jansen Rijschool Haarlem:

Koog aan de Zaan

★★★★★
5 5 1
En nog zeker een aanrader samen met instructeur Peter is om voor je examen een tussentijdse toets te doen. Dit helpt enorm en zo ga je veel beter je examen in.

Koog aan de Zaan

★★★★★
5 5 1
Goede begeleiding van Peter. Heeft mij alles zeer goed aangeleerd zo dat ik in een keer kon slagen ik raad het zeker aan om hier te lessen en adequaat te leren rijden.

Haarlem

★☆☆☆☆
1 5 1
Helaas heb ik mij niet over de irritatie voor mijn instructeur kunnen zetten en ben vandaag gezakt voor mijn eendaagse cursus E achter B rijbewijs. De instructeur begon meteen al verkeerd door iedere vraag te stellen als aan een kind. Voor het eerst in mijn leven kreeg ik een automaat te rijden en hij zei niets anders dan dat het makkelijker is dan schakelen. Voor hem wellicht. Mijn linker'poot' moest maar van de pedalen afblijven, alles ging met mijn rechter'poot'. Heel simpel... Mijn auto remt op de motor sterker af dan de les auto, waarvan ik melding maakte. De instructeur sprak mij daarin tegen. Hoe hij dit kan weten zonder in mijn auto gereden te hebben, ontgaat mij. En nog vele andere voorvallen waarvan mijn tenen gingen krullen. Hoogstwaarschijnlijk zegt de instructeur dat ik niet luisterde. Ik probeerde dat wel, maar kon mij helaas niet over zijn neerbuigende toon zetten. Ik hoop voor rijschool Jansen dat ze niet méér van deze zelfingenomen instructeurs hebben. Was dit geen dagcursus geweest, dan was het bij één les van deze man gebleven. Dus les geleerd: Geen dag cursus vastleggen zonder eerst met de instructeur gesproken te hebben, dat kan een verknoeide dag schelen.

Autorijschool Jansen biedt in Haarlem de volgende rijopleidingen:

Onze rijschool geeft rijlessen in de volgende plaatsten:

Haarlem, Bloemendaal, Santpoort, Overveen, Heemstede, Vijfhuizen

Aerdenhout, Spaarndam, Velserbroek, Zandvoort

Hoofddorp, Cruquius, Bennebroek, Hillegom, Nieuw Vennep

Wil jij eerst kennismaken met onze rijschool en instructeur? Start dan met een proefles!

  • Hoog slagingspercentage

  • Uniek stappenplan

  • Online theorie leren

  • Spoedcursus mogelijkheden

  • Thuis opgehaald en gebracht

  • Plan zelf de datum voor je aanhangerexamen

Delen: