Voorwaarden Gratis CBR Herexamen

GRATIS HEREXAMEN(S) BIJ AUTORIJSCHOOL JANSEN

Je kunt je verzekeren tegen hoge herexamen kosten om bij je rijles pakket een examen garantie pakkette nemen. Een “examen garantie pakket” kost € 89,00.

Met een “examen garantie pakket” heb je als je aan onderstaande voorwaarden voldoet gratis herexamen(s).

Je betaald alleen voor het gebruik van de auto tijdens herexamen(s) € 78,00.

Indien je kiest voor een pakket zonder examen garantie dan is alleen het 1e examen gratis.
ONZE VOORWAARDEN gratis herexamen(s):

 

  • Als je niet bent geslaagd betekent het dat er nog het een en ander doorgenomen moet worden. Om voor examengarantie in aanmerking te komen moet je wel tussen de examens door blijven lessen. Indien je minimaal 6 lessen volgt tussen de examens, is het herexamen zoals hierboven vermeld, gratis! De instructeur heeft dan namelijk de gelegenheid om de zwakke punten van het vorige examen met je door te nemen.
  • Zoals hierboven vermeld geldt de examen garantie alleen voor maximaal 3 herexamens bij het CBR. Wil je na 3 herexamens bij het CBR een herexamen doen dan ga je automatisch naar een andere afdeling.

Dat is de afdeling BNOR (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheidsbewijzen). Het BNOR examen is uitgesloten van het examen garantie pakket. Hier wordt nader gekeken hoe het komt dat je al meerdere keren examen hebt gedaan. Dit wordt dan besproken en krijg je opnieuw een kans om je rijvaardigheid te laten zien. Dit examen neemt een langere tijd in beslag om je wat meer op je gemak te stellen en de examinator een goed beeld van je rijgedrag kan krijgen. Ook dit examen kan je aanvragen via onze rijschool.
De kosten zijn voor eigen rekening.

Delen: