Schrijf een review

Wij horen graag van onze leerlingen wat ze van onze service vinden.

Name
Beoordeling

Reviews Autorijschool Jansen

Oudorp

★★★★★
5 5 1
Ik heb niks negatiefs over de rijschool te zeggen. Rijlessen waren niet alleen leerzaam maar ook gezellig.

Bergen

★★★★★
5 5 1
Super snel me rijbewijs gehaald door de goede lessen van mo! Thanks mo!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Fijne en leerzame lessen gehad.in het begin ging het een beetje stoer maar uiteindelijk goede lessen gehad! In 1x geslaagd

Alkmaar

★★★★☆
4 5 1
Na ongeveer 8 maanden lessen heb ik bij deze rijschool mijn rijbewijs gehaald. Ik heb veel informatieve lessen gehad, wat uitendelijk heeft geleid tot het behalen van mijn rijbewijs (:

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb bij John mijn rijlessen genomen en ik heb een hele leuke tijd gehad, veel geleerd en in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Ik zou hem zeker aanraden.

Wormer

★★☆☆☆
2 5 1
Afgelopen maandag dag cursus E achter B met een bittere nasmaak. Helaas niet door het examen gekomen met Pieter. De bijscholing van de theorie betreffende het rijden met aanhanger was nog het nuttigste van de dag. Maar Instructeur zorg dan ook dat je eigen materiaal op orde is wat een leerling voor dat geld wel mag verwachten! Ik heb bijna 7 uur rond gereden in een leswagen waarvan de rem inrichting aan de voorzijde van de auto mijn inziens niet deugde en waarbij ik mij zeer ongemakkleijk voelde. Als bij iedere poging tot aanremmen de remmen beginnen te piepen en kraken is er naar mijn mening iets niet goed ! Uit fatsoen en omdat ik toch graag het examen wilde doen heb ik Pieter daar niet op aangesproken helaas. Want tijdens de les werd ik hier wel indirect op afgerekend. Ik zou niet op tijd mijn snelheid verminderen in bepaalde situatie's. Dat is toch niet raar als je je ongemakkelijk gaat voelen als de rem inrichting gaat piepen en kraken bij het aanremmen ? Pieter leek mij verder een goede en rechtvaardige instructeur, "totdat" hij mij in de voerende gesprekken tijdens de les ook nog eens persoonlijk raakte. Beroepsmatig zou ik namelijk in de categorie gevaarlijke verkeers deelnemers zitten, omdat ik koerier van beroep ben. Ik vind niet dat je iedereen over één kant kan scheren zonder enige achtergrond informatie. Ik rij al ruim 30 jaar schade vrij rond als chauffeur/koerier Pieter en 800 km per dag. Dus aan inzicht en rijvaardigheid heb ik genoeg ervaring op gedaan denk ik. Daarbij ben ik in mijn vrije tijd ook nog eens bestuurder van een motor voertuig. Één van de kwetsbaarste verkeers deelnemers in het verkeer. Ik mag dus wel aannemen dat ik het niet verkeerd doe in het verkeer. Kort samen gevat was het theoretisch gedeelde van deze dag zeer nuttig. Het praktische gedeelte proberen we zo snel mogelijk van ons af te zetten. Vandaar dus ook deze review. Het is uiteindelijk niet altijd rozekleur en manneschijn. Helaas neem ik dus afscheid met een bittere nasmaak. En één tip voor Pieter..... Breng die auto even langs de garage om dat gepiep eruit te laten halen want ik ben vast niet de enige die zich hier ongemakkelijk bij voelde!

Dordrecht

★★★★☆
4 5 1
Een hele goede rijschool! Ze hebben een goed stappenplan en kunnen duidelijk uitleggen wat er allemaal moet gebeuren. Een paar kleine onenigheden waren zo uitgepraat. Zelf reed ik in Dordrecht bij Yasar. Een aardige en rustige man waarbij je je tijdens het rijden echt wel op je gemak voelt! Het was altijd gezellig in de auto!

Egmond aan zee

★★★★★
5 5 1
Hele goede en gezellige lessen gehad van Mo. Ik heb er heel veel aan gehad en ben in 1 keer geslaagd! Een aanrader!

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Rijles met Yasar was leerzaam en leuk. Gelukkig in 1 x geslaagd!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Echt top lessen gehad bij Mo, en net in een keer geslaagd! Super blij !

BERGEN NH

★★★★★
5 5 1
23 Juli geslaagd voor mijn 2e examen, met dank aan Mo en de gezllige lessen!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Lessen waren gezellig, en examen in een keer gehaald!!! met dank aan mo natuurlijk.

Hensbroek

★★★★★
5 5 1
Goeie instructeur (pieter) Spoedpakket gedaan zelfs lessen over . Goeie begeleiding . Geslaagd in 1 x

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Dinsdagmiddag mijn rijbewijs gehaald! Op aanraden van mijn zwager bij Mo gekomen om te lessen. Alle verwachtingen overtroffen! Dankjewel Mo!!

Heerhugowaard

★★★★☆
4 5 1
Met behulp van de rijlessen van Pieter heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik heb veel met hem gelachen. Daarnaast kon hij ook serieus zijn en heb ik veel van hem geleerd.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Erg fijne rijschool, mijn instructeur was duidelijk, streng maar heel aardig dus leerde ik snel door mijn fouten. Verder was alles goed geregeld en kon ik heel makkelijk mijn lessen inplannen wanneer ik wilde. Top ervaring en in 1x mijn rijbewijs gehaald :)

Den helder

★★★★☆
4 5 1
Veel lessen gehad, maar elke les weer had ik het idee dat ik nieuwe dingen leerde, na 2 jaar lessen volgens moeite hebben gehad met mijn theorie gewoon in 1 keer slagen voor je praktijk is best bijzonder, fijne rijschool

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Via Pieter mijn rijbewijs gehaald. Dit was absoluut de juiste keuze! Ik raad hem iedereen aan. Vanaf de eerste les had ik een goede klik met hem. Pieter is geduldig en weet met zijn humor de spanning weg te nemen. Elke les was super leerzaam en gezellig

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Hele goede ondersteuning gehad en hele fijne rijlessen gehad.

HEERHUGOWAARD

★★★★★
5 5 1
Na leuke en goede lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald bij rijinstructeur peter, hij legt duidelijk en rustig uit, ook geeft het blokuur veel mogelijkheden om iets te herhalen , ik ben peter heel erg dankbaar voor zijn moeite en tijd peter jij bent een TOPPER erg bedankt voor alles , ik zou deze rijschool zeker aanraden .

Arnhem

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden! De start was minder aangezien ik geen klik had met mijn eerste rij instructeur. Janssen reageerde heel adequaat en ik kon snel "opnieuw" starten. Toen kreeg ik Yasar als rij instructeur en ik ben vol lof over hem! Hij reageerde altijd snel en nam echt de tijd voor je. Zonder zijn coaching en expertise had ik mijn examen zeker niet gehaald! Ik zou deze rijschool en met name Yasar van harte aanbevelen!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Rijbewijs gehaald, goede rijschool. Heb gelest bij Mo gezellige lessen en heb me rijbewijs flot en soepel gehaald. Zeker een aanrader

Bergen

★★★★★
5 5 1
In 1x geslaagd, dankzij leerzamen lessen van mijn instructrice. Lia bedankt!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Mijn rijbewijs in 1x gehaald! Met dank aan Arun voor alle leuke lessen. Ontzettend tevreden!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Rijles gehad van mo. Ik heb mijn rijbewijs gehaald door mo. Hij heeft mij erg goed geholpen en, en we hebben ook nog een top tijd gehad. Groetjes Robert.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Afgelopen maanden bij Mo rijlessen gehad. Hij kon me ondanks wat faalangst in het begin professioneel naar mij rijbewijs coachen die ik in één keer gehaald heb dankzij hem. Bedankt Mo!

Purmerend

★★★★★
5 5 1
Afgelopen 17 mei heb ik mijn E- rijbewijs lessen gehad en vervolgens direct mijn examen mogen afleggen. Ik ben een aantal uren begeleid door Pieter. Natuurlijk heb ik betaald voor een cursus en ik verwacht dan een service en behandeling waar je voor betaald hebt. Maar dat is te makkelijk. Graag geef ik terug dat ik na een voorzichtige kennismaking een heel fijne dag heb gehad met Pieter. Hij heeft mij veel geleerd wat ik nog niet wist en heeft me van A tot Z meegenomen over wat je zoals zou moeten weten. Daarnaast doet hij dat ook nog eens op een heel mooie manier. Daarmee ben ik op een leuke en ontspannen manier goed voorbereid voor wat ik in de middag mocht bewijzen. Natuurlijk is het fijn dat ik ook nog ben geslaagd. Kortom wil ik Pieter bedanken voor de lesuren en een paar gezellige en zeer leerzame uren. Daarnaast was de documentatie die jullie mij hebben doen toekomen helemaal compleet en wist ik precies waar ik aan toe was. Dus hartelijk dank voor de goede zorgen.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag faalangst examen gehad en geslaagd! Allemaal dankzij de goede begeleiding van Mo. Groetjes Dele

Velserbroek

★★★★★
5 5 1
Ik heb vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Met grote dank aan Arun. Ik kon altijd lachen met hem en heb goede en duidelijke aanwijzingen gekregen. Mijn zus heeft hier ook haar rijbewijs gehaald. Ik ben zeker tevreden over deze rijschool.

Velserbroek

★★★★★
5 5 1
Ik heb vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Met grote dank aan Arun. Ik kon altijd lachen met hem en heb goede en duidelijke aanwijzingen gekregen. Mijn zus heeft hier ook haar rijbewijs gehaald. Ik ben zeker tevreden over deze rijschool.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Geslaagd voor mijn rijexamen! Super blij en met dank aan Arun. Hij was altijd eerlijk en duidelijk in zijn communicatie!

Grootschermer

★★★★★
5 5 1
Had in het begin moeite met auto rijden, rijinstructeur Mo heeft me er goed bij geholpen!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Heb vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Mo. Heb een top tijd gehad bij Mo in de auto. Mo heeft me erg op mijn gemak kunnen stellen, waardoor ik ook met plezier ben gaan rijden. Ik raad dan ook iedereen aan om bij Jansen te gaan rijden! Mo stond altijd klaar voor een gezellig gesprek, waardoor er een fijne sfeer was in de auto. Al met al is Mo echt een top vent! Groetjes Kealey

Weesp

★★★★★
5 5 1
Vandaag binnen 1x geslaagd met grote dank aan Veli. Altijd leuke, duidelijke en leerzame lessen gehad. Hij heeft me het inzicht en het vertrouwen gegeven om deze prestatie te behalen!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Heb vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Mo. Heb een top tijd gehad bij Mo in de auto. Mo heeft me erg op mijn gemak kunnen stellen, waardoor ik ook met plezier ben gaan rijden. Ik raad dan ook iedereen aan om bij Jansen te gaan rijden! Want na een wat onrustige start overgegaan naar Mo en heb daar geen spijt van gehad en heb me dan ook kunnen herstellen! Wat een top man! Groetjes Kealey

Grootschermer

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Mo. Hij heeft mij niet alleen leren autorijden maar ook geholpen om met mijn faalangst om te gaan.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn hele leven al last van faalangst. Vandaag toch weten te slagen wegens de super fijne lessen van Mo! Ook heb ik nooit met tegenzin gelest. Kortom: Jansen is een hele fijne rijschool en Mo is een top instructeur!!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Geslaagd! Dankzij Mo Agounter ben ik over m’n faalangst heen gekomen en mag ik nu gewoon de weg op. Rijlessen en examen waren leuk en was allemaal goed geregeld. Groetjes Raf

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Na een wat onrustige start overgestapt naar een andere instructeur. Wat een enorm fijne lessen waren dit! Zeer goede begeleiding en een rustige sfeer in de auto. Echt super! Hartstikke bedankt voor alles!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
In één keer je rijbewijs halen is bij Mo een piece of cake. Fijne, informatieve en vooral leuke lessen gehad. Ik zou zo mijn rijbewijs ongeldig laten verklaren om nog een keer met hem te mogen lessen.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
In 1x geslaagd met goede instructeur en aardige mensen!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Hele fijne instructeur die alles duidelijk uitlegde, zorge ervoor dat je alles vaak oefende waardoor je het snel onder de knie kreeg. Altijd gezellig in de auto wat een vertrouwde sfeer gaf! Heb van de afgelopen maanden echt genoten en vind het zelfs een beetje jammer dat ik mijn instructeur niet meer ga spreken!

Heemskerk

★★★★☆
4 5 1
Top rijschool! Ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Mijn instructeur was Arun. Een hele goede instructeur. Legde alles duidelijk uit doormiddel van tekeningen. Je kan altijd lachen met hem. Kortom een instructeur die je een prettig en veilig gevoel brengt tijdens het rijden!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Professionele en relaxte begeleiding. Duidelijke instructeur en prima leswagen.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Veli is een heel goede rij-instructeur. Hij leert je precies wat je nodig hebt om het examen te halen en een goede chauffeur te zijn. Ik zou hem altijd aanraden

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
In 1 dag mijn BE rijbewijs gehaald dankzij de zeer goede en vakbekwame instructeur Pieter! Zeer tevreden!

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Top ervaring. In een dag mijn BE rijbewijs gehaald dankzij een professionele en serieuze rij instructeur. Legt rustig en duidelijk uit wat je moet weten, waar je op moet letten en vooral waarom dat zo is. Hierdoor onthou en leer je het sneller. Heel erg tevreden!

Beverwijk

★★★★★
5 5 1
Top lessen gehad met arun en anand, eerst heel veel geleerd van arun en daarna puntjes op de i gezet met anand

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1 keer geslaagd bij autorijschool Jansen door de zeer leerzame en ook gezellige lessen van Mo! De kwaliteit was uitstekend, vooral vergeleken met mijnvorige rijschool waar ik meerdere keren ben gezakt. Ik had geen betere keuze kunnen maken dan bij Mo op les gaan. Ik raad zijn lessen iedereen aan!

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Heb een leuke tijd gehad met mijn rijlessen, en heb ook nog eens heel veel geleerd.

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
De rijschool heb ik ervaren als een rijschool die het goed regelt! Na de eerste proefles was ik meteen enthousiast! Met behulp van Yasar heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Hij had een duidelijk lesplan waarop hij elke les reflecteerde, zo wist je elke les wat je ging leren/had geleerd. Hierbij gaf hij duidelijke instructie en gaf hij je leerpunten duidelijk aan. Een aanrader!

Alphen aan de Rijn

★★★★★
5 5 1
Leuke, leerzame dag gehad met Adjay. Veel geleerd in een paar uur. Klaargestoomd voor het examen. Gelukkig in 1 x geslaagd. Credits voor de begeleiding. Ondanks wat ervaring heeel veel geleerd! Aanrader dus!

egmond aan zee

★★★★★
5 5 1
super gezellige lessen gehad met arun en heel veel geleerd. Daarom ben ik ook in 1x geslaagd!! Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen

Koog aan de Zaan

★★★★★
5 5 1
En nog zeker een aanrader samen met instructeur Peter is om voor je examen een tussentijdse toets te doen. Dit helpt enorm en zo ga je veel beter je examen in.

Koog aan de Zaan

★★★★★
5 5 1
Goede begeleiding van Peter. Heeft mij alles zeer goed aangeleerd zo dat ik in een keer kon slagen ik raad het zeker aan om hier te lessen en adequaat te leren rijden.

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Super lessen gehad van Anand erg leerzaam en ook leuk. De rijschool is zeker aan te raden!

Heemskerk

★★★★★
5 5 1
Super fijne en leuke lessen gehad bij Arun! Vandaag in 1x keer geslaagd! Autorijschool-jansen is zeker aan te raden!

Heemskerk

★★★★★
5 5 1
Tijdens de rijlessen veel geleerd en de lessen waren ook altijd leuk!

Wormer

★★★★★
5 5 1
Hele goeie service, goeie instructeur en heel geduldig. Zou ze zeker aanraden!

Haarlem

★★★★☆
4 5 1
Ondanks alle gefrustreerde lessen omdat ik dacht dat ik niet kon autorijden toch in 1x geslaagd door Anand!! Thanks mister!

Zwanenburg

★★★★☆
4 5 1
Ik ben in 1 keer geslaagd, door de goede begeleiding van Anand!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Super fijne lessen gehad met Mo. Fijne instructeur met veel geduld en natuurlijk ook humor. Bedankt Mo!!!

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Ik heb op een fijne manier mijn rijlessen kunnen volgen! Vlot, simpel en het meest belangrijk veilig leren rijden. Als ik mensen een rijschool zou moeten aanraden, dan is dat autorijschool Jansen.

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Top instuctuur yasar! Goede leermomenten gehad en heeft mij goed ondersteund. In een keer geslaagd super blij mee dank rij school jansen!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Goede begeleiding van Anand en altijd gezellig. Gelijk geslaagd door de lessen top begeleiding.

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Gisteren heb ik mijn rijexamen gedaan, en ik ben met 1 keer geslaagd. Echt een top rijschool. Ik heb super tijd gehad met een vriendelijk en geduld rijinstructeur. Van hart Bedankt!

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Gisteren heb ik mijn rijexamen gedaan, en ik ben met 1 keer geslaagd. Echt een top rijschool. Ik heb super tijd gehad met een vriendelijk en geduld rijinstructeur. Van hart Bedankt!

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Gisteren heb ik mijn rijexamen gedaan, en ik ben met 1 keer geslaagd. Echt een top rijschool. Ik heb super tijd gehad met een vriendelijk en geduld rijinstructeur. Van hart Bedankt!

Schoorl

★★★★★
5 5 1
Echt een top rijschool. Ik had les van Mo, super tijd gehad met een super goede rijinstructeur. Humor,discipline en een goeie sfeer staan voor op. Bedankt Mo!

Hoofddorp

★★★★☆
4 5 1
In 1 keer geslaagd! Leuke een leerzame lessen gehad , thanks!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Hele goede begeleiding gehad! En een heleee aardige vriendelijke rijinstructeur gehad!

Hillegom

★★★★★
5 5 1
Erg goede lessen en goede begeleiding.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1 keer geslaagd! Super leuke en leerzame tijd gehad. Mo, topper, bedankt!!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Ik heb bij sarah gereden en ben een keer gazakt en de tweede keer geslaagd. Ik heb een hele fijne ervaring in de auto gehad. er is niks zenuwachtigs aan en je voelt je echt op je gemak. Echt super.

Zwijndrecht

★★★★★
5 5 1
In een keer geslaagd! Dankzij Yasar!

Heiloo

★★★★★
5 5 1
Mijn rijbewijs gehaald bij autorijdchool Jansen! Erg blij met de lessen en het geduld van de rij-instructeur! Bedankt!

Alkmaar

★★★★☆
4 5 1
Vandaag geslaagd! Met dank aan Mo, ontzettend bedankt en super leuke lessen gehad.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
In 1x geslaagd. Altijd goede rijlesse gehad van Mo. Top rijschool en top rijinstructeur.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
In 1x geslaagd. Altijd goede rijlesse gehad van Mo. Top rijschool en top rijinstructeur.

Alkmaar

★★★★☆
4 5 1
2e keer geslaagd. Altijd gezellige lessen gehad en enorm veel geleerd!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik ben vanmorgen geslaagd voor mijn rijbewijs en heb de lessen van Mo altijd als plezierig en erg leerzaam ervaren. Mo, bedankt voor je geduld en dat je me altijd weer wist te motiveren. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen!

Krommenie

★★★★☆
4 5 1
Vond het altijd leuk om te lessen en was altijd erg gezellig met instructeur Peter, maar tegelijkertijd heb ik super veel van hem geleerd. Zeer kritische instructeur maar wist het wel altijd goed te brengen. Aanrader voor eigenwijze leerlingen!

Krommenje

★★★★★
5 5 1
Zeker een aanrader om bij Jansen te gaan lessen. Lessen waren leerzaam en gezellig met Peter!

Heiloo

★★★★★
5 5 1
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald dankzij Mo. Mo je bent een topper en bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Heemskerk

★★★★★
5 5 1
Super goeie tijd gehad met mijn rij-instructeur Peter! Streng maar rechtvaardig, precies wat je nodig hebt om het rijden onder de knie te krijgen. En het is altijd gezellig is de auto! Een absolute topper!

Beverwijk

★★★★★
5 5 1
Ik heb super veel geleerd en het waren altijd gezellige lessen arun is een goede rij instructeur, ben heel tevreden. Kan deze rijschool iedereen aanbevelen

alkmaar

★★★★★
5 5 1
ik heb bij mo gelest, top lessen gehad en mijn rijbewijs gehaald. ik kan het iedereen aanbevelen.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag 6 november, geslaagd voor mijn autorijbewijs. Mo bedankt voor alle goede zorgen en lessen. Super instructeur.

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Ik heb in een keer geslaagd! Dankje wel Jansen. Yasar je ben de beste instructeur. Bedankt!!!!

Heiloo

★★★★★
5 5 1
Vrijdag 19 oktober mijn rijbewijs dankzij Mo. Toen ik voor het eerst bij hem in de auto stapte kon ik nog helemaal niks, maar hij is een uitstekende instructeur waar je in korte tijd goed en veilig rijden, als ik het over zou moeten doen zou ik zeker weer bij Mo lessen. Ik heb nooit tegen de lessen opgezien en het waren leuke en leerzame lessen. Mo, Bedankt!!

Zaandam

★★★★★
5 5 1
Ik ben vandaag 22 okt 2018 Mijn rijbewijs gehad. Ik vind Janssen autorijschool is echt best rijschool. Ik ben heel blij met peter en denkbaar van him. Hij helpt me tot ik papier halen. BESTE RIJSCHOOL VAN TER WERELD IS JANSEN AUTO RIJSCHOOL. EN BESTE LEERKRACHT VAN TER WERELD IS PETER.

Zaandam

★★★★★
5 5 1
Revieuw zetten op autorijschooljansen hun website Dat je blij bent met je rijbewijs en bij ons in 1 keer bent geslaagd met instructeur Peter uit Zaanstad

DORDRECHT

★★★★★
5 5 1
Na 32 rijlessen te hebben gevolgd bij Jansen ben ik in 1 keer geslaagd. Yasar was mijn rij-instucteur, hij kon erg goed uitleggen en vertellen wat belangrijk was. Ik ben zeer tevreden!

Medemblik

★★★★★
5 5 1
Ik wilde graag mijn E achter B rijbewijs halen om (veilig!) met paard en trailer op pad te kunnen. Ik bleek absoluut geen natuurtalent maar Ludo is een super instructeur die het me met veel geduld toch heeft weten te leren. In één keer geslaagd, ik ben blij!

Den Haag

★★★★☆
4 5 1
Gister had ik voor de 2e x mijn praktijk examen en ben geslaagd! Ondanks mijn onzekerheid en faalangst. Dankzij de lessen van Moen!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Geslaagd dankzij de altijd goede lessen en ook de gezellige lessen van Sarah. Top instructrice !

Zwijndrecht

★★★★★
5 5 1
Geslaagd vandaag ik wil iedereen mijn Instrukteur Yasar aanraden .Een top Instrukteur. En natuurlijk jansen ook hartstikke bedankt .gr Alex Versteeg

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
In 1x geslaagd dankzij de goeden lessen van Yasar. Hij geeft tips tijdens de les en stelt je gerust als je zenuwachtig bent. Een leerzame en gezellige tijd in de auto gehad, dankjewel. Rijschool Jansen is zeker een aanrader als je goed en snel je rijbewijs wilt halen!

Eindhoven

★★★★☆
4 5 1
I passed driving test yesterday in Alkmaar, My driving instructor is Mo, who is very good and helpful. Thank you.

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Vandaag dankzij de leerzame lessen van Arun in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Nog maals bedankt! Rijschool Jansen is zeker een aanrader!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Vandaag dankzij de leerzame lessen van Arun in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Nog maas bedankt! Rijschool Jansen is zeker een aanrader!

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Super tijd gehad in de auto met yasar. In 1x geslaagd, goede instructeur en zeer schappelijk. Zeker aanbevolen

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Dinsdag 11 september in 1x geslaagd! Mo ontzettend bedankt voor het goede lesgeven. Je bent erg begripvol en echt een topper. Nogmaals hartstikke bedankt!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Mo bedankt voor al je lessen en je hulp, je bent een topper! x Mo

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1x geslaagd bij Mo !! Top rijschool.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Via mijn broer bij mo terecht gekomen. Heb bij hem in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Echt een top leraar

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs behaald! Dankzij Mo het is echt een top leraar altijd gezellig in de auto maar wel sirieus als het moet. Een beteren leraar kan je niet krijgen

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik heb het altijd top gehad in de auto bij Mo. Kortom Jansen is een top rijschool!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik heb het altijd top gehad in de auto bij Mo. Kortom Jansen is een top rijschool!

Haarlem

★★★★☆
4 5 1
De lessen bij anand waren goed, leerzaam en leuk. Ik heb veel lessen gevolgd maar het was altijd anders en leerde ik het steeds beter wat uiteindelijk tot een rijbewijs heeft geleid.

Ijmuiden

★★★★★
5 5 1
Sjonge, wat was ik aan het prutsen. Maar door goeie coaching van Anand heb ik het gehaald. Streng, rechtvaardig in combinatie met af en toe een grap. Kortom, de juiste aanpak om ook mij te laten slagen. Keep it up en thanks!!

Sliedrecht

★★★★☆
4 5 1
Super goede rijschool! Goed verzorgde lessen en een super rij-instructeur.

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Dankzij Arun mijn rijbewijs in één keer gehaald. Super toffe instructeur die de tijd voor je neemt zonder te sturen op meer lessen, maar doelgericht naar het behalen van je rijbewijs werken. Thanks voor al je wijze lessen!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb bij Soeradj rijles gehad. Echt een topper! Hij heeft mij altijd vrolijk gemotiveerd en nooit wat verplicht. Hij kijkt naar je gevoel en speelt daarmee. Enorm fijne instructeur!!

Akersloot

★★★★★
5 5 1
Ik heb vanmorgen mijn rijbewijs gehaald in 1x. Ik heb dit te danken aan een super goeie rij instructeur Mo. Leuke tijd mee gehad en met veel plezier gereden, snel en hoop geleerd was ook hardstikke blij dat mijn examen zo snel kon worden aangevraagd. Thanks Mo voor de snelle en leerzame opleiding. Groetjes Bram Woning

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb 2x geprobeerd het examen te halen. Toen veranderde ik van instructeur en ik ontmoette Erwin. Toen slaagde ik in 1x doordat hij mijn zelfvertrouwen terug gaf, ik zou daarom hem voor 100% aanbevelen. Bedankt Erwin!!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen! Via mijn zus ben ik bij Mo terechtgekomen. Mo kan naast aardig ook erg streng zijn maar dit doet hij alleen om je te helpen, zonder hem was ik niet zo ver gekomen. De rijlessen waren erg prettig. Bedankt!

Hoofddorp

★★★★★
5 5 1
Hele fijne ervaring. Had een leuke, strenge en rechtvaardige rijinstructeur. Door de lessen van Arun ben ik in een keer geslaagd. Bedankt!X

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Gister in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Mo. Heb met veel plezier elke keer in de auto gestapt en dat resulteerde ook in een goed resultaat!

Heiloo

★★★★☆
4 5 1
rijles gehad bij Mo. Veel lol afgewisseld met serieuze training. Met als resultaat dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald met slechts 36 uur les. Thanks Mo!

Bergen nh

★★★★★
5 5 1
Top les gehad bij Mo! Was hartstikke blij met hem. In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik kan hem iedereen aanbevelen! Ook mijn zusje is bij hem in 1x geslaagd. Thanks mo!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Echt een hele fijne ervaring! Erg flexibel en eerlijk. Arun zorgde ervoor dat ik in 1x kon slagen. Thanks!

Heerhugowaard

★★★★★
5 5 1
Rijles gehad van Soeradj!! Wat een top gozer ben je in 1x geslaagd echt heel bedankt man voor de leuke en zeer leerzame lessen, we hebben veel lol gehad. Laatste periode is snel gegaan maar samen door geknalt thanks dat je er 100% voor me was. Had me echt geen betere instrecteur kunnen wensen. - Jarno Koning

heiloo

★★★★★
5 5 1
Goede ontvangst en briefing, na een praktische rit gelijk examen doen werkte voor sem 16 jaar erg goed. in 1x keer geslaagd en alles zeer netjes en goed afgehandeld bedankt daarvoor.wellicht met de auto over 1,5 jaar

Heemskerk

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Arun! Ondanks de soms wat stille lessen toch heel veel geleerd van hem! Bedankt voor alles!

Sassenheim

★★★★★
5 5 1
Heel blij met me rijinstructeur hij was streng maar rechtvaardig ben onder andere in zandvoort , amsterdam en zelfs rotterdam geweest tijdens lessen Bedankt Anand!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de lessen en communicatie vanuit Jansen en ik wil hierbij Arun bedanken voor alle begeleiding.

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor alles Arun 1x geslaagd

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb rijles gehad van Mo en ben altijd zeer tevreden over hem geweest. Mo heeft elke les 110% gegeven om zo vlot mogelijk met mij het proces door te komen. Bedankt rijschool Jansen en bedankt Mo!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
In 1x geslaagd! Arun hartstikke bedankt voor alle goede feedback en de gezellige gesprekken!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Contact gehad via telefoon week later meteen eerste rijles gehad met een uitstekende insrructeur, die begrip toonde voor mijn fulltime job. Zou iedereen aanraden om bij Jansen te lessen.

Alblasserdam

★★★★★
5 5 1
Goed rijschool !

Ijmuiden

★★★★★
5 5 1
Rijles gehad bij Anand. Goede rijinstructeur. Geeft een goeie uitleg en de lessen zijn gezellig en chill. Ben blij dat ik voor de rijschool had gekozen.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Na een aantal lessen bij een andere rijschool overgestapt naar Rijschool Jansen. Dit voelde gelijk een stuk professioneler! Waar het daar aan uitleg en theorie miste kreeg ik hier een heel duidelijke uitleg en werden de handeling voorgedaan. De lessen waren goed opgebouwd en waar nodig aangepast. Het was hard werken maar dankzij mijn goede, geduldige, professionele instructeur Mo heb ik mijn rijbewijs nu binnen!!!! Hard werken maar zeker ook veel gelachen! Super bedankt voor alles!!!

alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb rijles gehad van erwin Duidelijke uitleg van hem gekregen en het was nog gezellig óók. VAndaag examen gedaan en geslaagd.Super blij met Autorijschool Jansen.Bedankt Erwin.

Bergen

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1 keer geslaagd! Ik heb rijles gehad van mo, denk dat ik zelden iemand heb gezien die zo ambitieus is voor zn vak! Top rijschool en al helemaal en geweldige rijleraar.

Heerhugowaard

★★★★★
5 5 1
Goede rijschool. En voor de chillste rij instructeur kan je het best naar Soeradj gaan! Bedankt en groeten, Amko Sehovic

Scheveningen

★★★★☆
4 5 1
Goede rijinstructeur, (Erik) duidelijke instructies, brengt alles helder en legt goed uit hoe wat & waarom. Door Erik in 1x geslaagd! Had de rijschool al aangeraden aan kennissen en zal dit blijven doen.

Papendrecht

★★★★☆
4 5 1
Hele goede rijschool, heel veel van geleerd.

DORDRECHT

★★★★★
5 5 1
Een goede rijschool, ik heb leuke en leerzame lessen gehad. leertaak kon goed uitleggen, al met al een super rijschool

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Top opleiding heb bij Mo les gehad. Goede en harden lessen en natuurlijk ook gelachen en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald

Ijmuiden

★★★★★
5 5 1
Vandaag geslaagd bij Anand, hij heeft me in een korte tijd veel geleerd en het is in 1 keer gelukt. Fijne en gezellige gozer!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb bij Mo gelest, waar ik met een spartanentraining en beperkte motoriek toch het rijbewijs binnen een acceptabele tijd heb gehaald. Erg tevreden over Mo, schat van een man.

Schoorl

★★★★★
5 5 1
Super leerzame lessen, heb een leuke tijd gehad met mo. Top rijschool

Schoorl

★★★★★
5 5 1
Super leerzame lessen, heb een leuke tijd gehad met mo. Top rijschool

Heemskerk

★★★★★
5 5 1
Alles wordt goed uitgelecht, je leerd en het is gezellig. Ik wil Arun graag bedanken!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ben via mijn  broertje bij mo terecht gekomen , Ben vandaag geslaagd! Super bedankt mo ! Veel geleerd , en ook gelachen Justin melchers alkmaar

NIEUW-VENNEP

★★★★★
5 5 1
Met arun in 31 lessen meteen me rijbewijs b gehaalt echt top

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Goeie Rijschool, leuke lessen gehad bij Arun en in één keer geslaagd !

ALKMAAR

★★★★★
5 5 1
Top rijschool, in één keer geslaagd! Dankzij Mo, fantastische rijinstructeur!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Aanmelden, gelijk doen! Ze helpen je fantastisch aan precies wat je wilt, of nodig hebt.. je rijbewijs!

IJmuiden

★★★★★
5 5 1
Ik voelde mij erg op mijn gemak in de auto. Mijn rij instructeur was een relaxed persoon maar wel duidelijk als het nodig was. Ik ben blij dat ik bij rijschool Jansen terecht ben gekomen.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Hele fijne lessen gehad bij Mo! Altijd met plezier gereden en veel geleerd in een korte tijd. Af en toe een beetje druk, maar hij houdt je in ieder geval alert! Hij zal je niet te kort doen tijdens het lessen en probeert je zo goed mogelijk voor te bereiden op het echte examen. Onwijs bedankt Mo!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Super bedankt voor de professionele lessen! Mo is echt een aanrader, alles wat hij zegt en blijft herhalen gaat echt in je hoofd zitten en hij maakt je zelfverzekerd! Lekker snel geslaagd! Nogmaals bedankt topper!

Haarlem

★★★★☆
4 5 1
Top rijschool! Heb altijd met plezier gereden.

Dordrecht

★★★★☆
4 5 1
rijschool jansen is een erg behulpzame en geduldige rijschool. ik heb met plezier gelest en kijk met een erg tevreden gevoel terug!

Alkmaar

★★★★☆
4 5 1
Ik leste bij Soeridsh, vond dit een hele fijne periode en heb veel van hem geleerd. Ik voelde me op de examendag erg zeker van mezelf en dat is vooral te danken aan hem! Hele fijne instructeur en legt je alles precies uit.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb lessen genomen bij autorijschool Jansen. Mijn rij instructeur was soeradj. Zag hem meer als vriend, omdat hij echt moeite deed om er voor te zorgen dat ik leerde auto rijden! Deze rij instructeur is echt een aanrader!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Gisteren ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs met hulp van Soeradj. Ik dacht dat het me nooit zou lukken. Het rijden ging mij niet zo makkelijk af maar toch heb ik hem weten te halen. ( De aanhouder wint!) Ik heb altijd erg leuke lessen gehad. Wat heeft Soeradj een geduld met mij gehad! Ik had me geen betere rij instructeur kunnen wensen. Heel erg bedankt voor alles!

Bakkum

★★★★★
5 5 1
Niemand had gedacht dat het ooit zou gaan lukken. De zon, de maan en de sterren zouden perfect moeten staan. Toch is het mij gelukt in 2 keer. Ik heb een jaar lang met Soeradj in de auto mogen zitten. Altijd gezellig en altijd wat te lullen met elkaar. daarnaast geef hij niet alleen tips, hij laat je zelf reflecteren op je eigen rijstijl waardoor je het veel beter leert! Nu ik niet meer je leerling ben kunnen we eindelijk een pilsie doen en ff jammen, jij mag de bob zijn. de groeten

Egmond aan den Hoef

★★★★★
5 5 1
Ik heb echt een top ervaring gehad bij het behalen van mijn autorijbewijs bij autorijschool Jansen. Mijn rij-instructeur Soeradj heeft mij in alle lessen goed begeleid en het was altijd erg gezellig in de auto! Bedankt voor de leuke lessen en de hulp tijdens het behalen van mijn rijbewijs.

DORDRECHT

★★★★☆
4 5 1
Een fijne rijschool, met goede instructeurs!

Heiloo

★★★★★
5 5 1
Vandaag geslaagd dankzij rijschool Jansen Bendankt mo waren gezellige en leerzame lessen

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1x me rijbewijs gehaald! Altijd leuke en leerzame lessen gehad bij Pieter. Heel erg bedankt!

DORDRECHT

★★★★★
5 5 1
Ik vind jansen een fijne rijschool. Ze willen echt het beste voor je. Ze geven duidelijke uitleg en zijn altijd geduldig en aardig.

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Vandaag me rijbewijs gehaald in 1x Top rijschool, gezellige en leerzame lessen gehad met Anand. echt top

Velserbroek

★★★★★
5 5 1
Dankzij Arun ben ik geslaagd, heb de lessen met plezier ervaren. Heel erg bedankt!!

Velserbroek

★★★★★
5 5 1
Dankzij Arun ben ik geslaagd, heb de lessen met plezier ervaren. Heel erg bedankt!!

Nootdorp

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald ! Erik heel erg bedankt. Super fijne en gezellige lessen gehad. Alles werd goed en rustig uitgelegd, moeilijke dingen zovaak als nodig was herhaald , alleen maar positief , echt een aanrader !

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1 x geslaagd! Super bedankt Mo je hebt me er echt door heen getrokken. Voor iedereen een aanrader!! Goede combinatie van serieus lessen en lol hebben. Thanks Jansen!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik ben levent, leerling van Mo, Dankzij Mo zijn professionele aanpak ben ik vandaag in 1x geslaagd. Mo werkt netjes volgens een stappenplan en elke les werdt er keihard getraind richting het eindexamen, dat ik nu met een voldoende heb afgesloten. Zeker een aanrader!

Koedijk

★★★★★
5 5 1
Dat was het dan, alle lessen in zijn behandeld en in 1 x geslaagd. Bedankt autorijschool Jansen. Ik ga jullie toch stiekem een beetje missen. Mo thank you for your help !

Santpoort Zuid

★★★★★
5 5 1
Arun, een geweldige rij-instructeur die je op gemak stelt en door zijn zeer deskundige ervaring , geweldige advies aan je geeft zodat je in een kort tijdsbestek richting examen wordt begeleid/gestuurd, afhankelijk van de leerling zelf. Dus zeer ervaren rij-instructeurs in dienst bij autorijschool “Jansen”!!!!

DORDRECHT

★★★★★
5 5 1
Hele goede rijschool !!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in een keer me rijbewijs gehaald! Leuke tijd gehad met Mo, door zijn eerlijkheid weet je precies waar je aan toe ben.

Bergen

★★★★★
5 5 1
Les gehad van Soeradj. Heb op een goeie manier les gehad en ben d’r goed door heen geloodst. De verhouding tussen les geven en een lolletje was perfect. Bedankt auto rij school Jansen en Soeradj voor het behalen van me rijbewijs. Groet Mees

Hoeven

★★★★★
5 5 1
Deze ochtend mijn rijbewijs gehaald dankzij de rijlessen van Mo. Ik was niet de snelst lerende leerling maar Mo heeft mij professioneel begeleid en ondersteund. Ook wist ik altijd wat mij te wachten stond door zijn uitleg. Dit vond ik erg fijn. Het was altijd gezellig tijdens het rijden waardoor ik met plezier gereden heb! Mo heeft geduld en zet zich 100% in voor de leerling. Zou hem zeker aanraden als instructeur! Nadat ik verhuisd was naar Brabant wilde ik dan ook bij hem blijven rijden en kwam ik terug naar Alkmaar voor de lessen. Ook de rijschool zelf reageerde snel en regelde alles waar je bij zat. Je weet dus zeker dat alles goed geregeld word.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs. Heerlijk gelest bij Mo. In het begin moeite gehad met schakelen, maar Mo heeft mij daarmee geholpen en klaargestoomd voor het examen. Hij heeft snel je zwakkere punten door en helpt je daar goed mee. Bedankt voor de lessen Mo!

Heerhugowaard

★★★★★
5 5 1
Top rijschool! Gelest bij Mo. Altijd gezellig in de auto en heb veel geleerd. Bedankt!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb fijne en leerzame rijlessen gevolgd bij Mo. Hij geeft altijd de volle 100% om je klaar te stomen voor het examen. Mo geeft je zelfvertrouwen door duidelijk te zijn tijdens de lessen en veel geduld te hebben.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb fijne en leerzame rijlessen gevolgd bij Mo. Hij geeft altijd de volle 100 % om je klaar te stomen voor het examen. Mo geeft je zelfvertrouwen door duidelijk te zijn in de les en veel geduld te hebben.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb fijne en leerzame rijlessen gevolgd bij Mo. Hij geeft altijd de volle 100 % om je klaar te stomen voor het examen. Mo geeft je zelfvertrouwen door duidelijk te zijn in de les en veel geduld te hebben.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Was super leuk, Goede en duidelijke instructeur,Nieuwe auto was wel top, lekker hoog en snel. Hebben Veel lol gehad samen en toch in 1x geslaagd. Erwin, Bedankt. ╱╱┏╮ ╱╱┃┃ ▉━╯┗━╮ ▉┈┈┈┈┃ ▉╮┈┈┈┃ ╱╰━━━╯

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb bij mo gelesd en had het in het begin best wel moeilijk maar hij heeft mij ontzettend geholpen en hij had de volle vertrouwen in me en daardoor heb ik me rijbewijs gehaald en ben hem daar heel dankbaar voor!!

Castricum

★★★★☆
4 5 1
Prima rijschool. Zelf les gehad van Mo, een super instructeur. Hij geeft op een hoog stressniveau les, maar hierdoor leer je wel goed rijden. Mo super bedankt voor de leuke lessen, ondanks dat het wat langer duurde dan gepland.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Zeer degelijke rijschool, zelf les gehad van instructeur Mo. In het begin nog moeite gehad met het schakelen, maar dit had Mo al heel snel door. Zeker een aanrader dus ! Ook het aanvragen van het examen ging netjes en ben dan ook vandaag in 1 keer geslaagd!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Top rijschool! Top instructeur! Hartstikke bedankt voor de leuke lessen Arun! Ik ben in 1 keer geslaagd door de gezellige lessen die ik met hem heb gehad. Ik zou zeker bij hem gaan lessen!!

Haarlem

★★★★☆
4 5 1
Arun, ik wil je bedanken voor je tijd en geduld! Het heeft even geduurd. Maar dankzij het vertrouwen dat je in me had, mag ik nu ook zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb hele gezellige en leerzame lessen bij je gehad. Zeker een aanrader voor andere mensen! Nogmaals onwijs bedankt, groetjes.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Mo is the best! Voorgaande jaren heb ik verschillende rijscholen geprobeerd, maar die werkten niet voor mij. Mo van Rijschool Jansen heeft me er doorheen gesleept en mij opnieuw 'geprogrammeerd'. Super tevreden over deze instructeur. Mo, ontzettend bedankt voor de rijlessen. Door jouw harde werken ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn bromfietsrijbewijs gehaald goede en leuke instructeur die mij alles heeft uitgelegd.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Geweldige rijlessen gehad in natuurlijk de vette audi van Soeradj. Alles in 1 x gehaald 17 lessen en geslaagd ! Soeradj stelt je op je gemak, leert je snel omgaan met de auto, hij is eerlijk over wat beter kan en is erg gezellig waardoor je ontspannen aan je rijbewijs kan beginnen. Ook wil ik Jansen zelf bedanken voor de snelle service, zonder jouw Soeradj en Jansen had ik nooit zo snel mijn rijbewijs gehaald. Nogmaals super bedankt !!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Geslaagd bedankt voor alles soeradj ga zeker bij deze man rijden 100% slaagings kan

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Top rijschool!! Vandaag in 1 x geslaagd. Super leerzame en gezellige lessen gehad van Arun

Bennebroek

★★★★★
5 5 1
Ik heb zeer leerzame en toch ook gezellige lessen gehad van Arun. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd! Ik ben nog steeds super blij met m'n rijschool keuze. Echt een aanrader!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb gelest bij Mo! Altijd leuke lessen, hij is super relaxt en stelt je snel op je gemak. veel geleerd van de lessen en veel gelachen samen. hij zegt wanneer je iets goed doet, maar ook zeker wanneer je iets fout doet. afgelopen woensdag examen gedaan en in een keer geslaagd. Alles was Top! en duidelijk, Bedankt voor alles Mo Groetjes Mathijs

Egmond aan de hoef

★★★★★
5 5 1
Goede rijschool met goede instructeurs. Iedereen super aardig je voelt je gelijk op je gemak.

heiloo

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de service van de rijschool en over m'n rij instructeur. Aanrader voor iedereen.

Heerhugowaard

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn rijexamen in 1 keer gehaald. Heb de lessen prettig ervaren. Alle onderdelen worden stap voor stap behandeld waardoor je alles uiteindelijk goed beheerst. Bedankt Soeradj!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Erg leuke lessen gehad. Altijd gezellig om naast Erwin te zitten. Ben nu in 1x geslaagd, maar zal de leuke lessen wel missen...

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1 keer me rijbewijs gehaald! Met grote dank aan me Surinaamse vriend soeradj. De lessen waar altijd erg leerzaam,goede uitleg en niet te misssen onwijs gezellig! Bedankt voor allles

Heerhugowaard

★★★★★
5 5 1
altijd met plezier gereden bij mijn rijinstructeur, hij heeft me goed geholpen. top tijd gehad.

Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Ik heb een toffe en correcte rij-instructeur gehad. gewoon de beste denk ik van jansen autorijschool.

Sint Pancras

★★★★★
5 5 1
Erwin is een top instructeur waar je altijd op je gemak naast in de auto zit. Ik heb echt veel geleerd en de lessen waren altijd gezellig. Heel erg bedankt Erwin!

broek op langedijk

★★★★☆
4 5 1
Het begon goed lekker gereden en veel geleerd later ging het wat moeizaam met het examen aanvragen aantal keer gebeld vervolgens goed opgelost door Ludo Jansen, bedankt Ludo voor het helpen met het behalen van mijn rijbewijs

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb gelest bij Mo! Hij heeft me ontzettend geholpen. Ik had rijlessen lang uitgesteld en toen ik eindelijk begonnen was met auto rijden, was ik nog erg bang in de auto.Mo heeft er alles aan gedaan om mij zelf vertrouwen te geven, en geloof me het waren heftige lessen. Voor rust kom je niet bij Mo in de auto. Maar het heeft gewerkt! Gister ben ik met zelfvertrouwen in de auto gestapt en ben ik in één keer geslaagd!! Dank je Mo! Groetjes Lisa.

Heerhugowaard

★★★☆☆
3 5 1
Om mijn rijbewijs gehaald te hebben, kreeg ik rijlessen van Soeradj. Je leert het autorijden snel, maar wel belangrijk, op je eigen tempo. En de rijlessen waren altijd gezellig.

heerhugowaard

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1 keer mijn autorijbewijs gehaald. Te danken aan de beste instructeur van Nederland, Soeradj. Echt super bedankt voor alles. Je bent echt een topper. Bij jouw voelde ik mij altijd relaxed en je geeft de beste uitleg. Echt een aanrader!!!

Heerhugowaard

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn rijbewijs gehaald! In 1 keer geslaagd door de goede uitleg en leuke lessen van Soeradj. Een hele goede instructeur en rijschool, echt een aanrader!! Heel erg bedankt.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
In 1 keer geslaagd dankzij de lessen van Ludo, heel veel geleerd en altijd super flexibel in het lessen.

Zandvoort

★★★★★
5 5 1
Alles is helemaal top gegaan tijdens de leuke lessen van Arun en in 1 keer geslaagd! Super blij mee, heel erg bedankt!

Hillegom

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn auto rijbewijs gehaald! Ik ben goed geholpen en heel tevreden met de lessen van Arun! Super rijschool dus raad hem je zeker aan.

06 36163438

★★★★★
5 5 1
Ik heb laatst mijn bromfietsrijbewijs in één keer behaald. Zeer tevreden over de rijlessen. Ik ben erg goed geholpen. En ik raad deze rijschool zeker aan.

Noord-Scharwoude

★★★★★
5 5 1
Vandaag mijn rijbewijs gehaald doormiddel van soeradj. Helaas niet in 1 keer maar 2e keer gelukkig wel! Soeradj geeft fijn, rustig en in goeie stappen les! Zeker een aanrader.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb gelest bij Soeradj. Hij geeft goede en duidelijke rijlessen ! En ben dankzij hem in 1x geslaagd ! Een goede rijinstructeur dus. Dankjewel !

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb rijles gehad van Erwin, de uitleg was duidelijk en het was gezellig een top instructeur!! In 1x geslaagd. Autorijschool Jansen en Erwin bedankt!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Zeer duidelijke uitleg en vriendelijke benadering. Ruimte voor afentoe een grapje en gezelligheid. Was vandaag ziek evengoed mijn rijexamen door laten gaan ookal ligt hij al 2 dagen ziek op bed. Erwin bedankt voor de leuke lessen! Gr Joeri.

Koedijk

★★★★★
5 5 1
Ik heb les gehad van Soeradj, en dat is heel goed bevallen! Vandaag geslaagd! Hij kan lekker praten en is altijd in voor een kopje koffie! Kort om echt een top instructeur! Bedankt :)

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1x geslaagd met dank aan Erwin. Top lessen gehad! Altijd gezellig en bovendien leerzaam. Erwin en Janssen bedankt!

Heiloo

★★★★☆
4 5 1
Heel veel aan mijn instructeur gehad, veel geleerd en in 1x geslaagd! Bedankt Soeradj!

Hoofddorp

★★★★★
5 5 1
Heel aardig instructeur. Hij heeft heel goede advies gegeven en weet precies waar mijn fouten liggen. Echt een aanrading.

Hoofddorp

★★★★★
5 5 1
Heel aardig instructeur. Hij heeft heel goede advies gegeven en weet precies waar mijn fouten liggen. Echt een aanrading.

Hoofddorp

★★★★☆
4 5 1
Ze hebben me echt geholpen. Geoefend in onderdelen die ik lastig vind. Heb nu mijn praktijexamen in één keer gehaald!

Zwaanshoek

★★★★★
5 5 1
Vandaag is mijn dochter in 1x geslaagd voor haar rijbewijs. Hoe trots kun je zijn als moeder! Beste Arun bedankt voor je inzet en het vertrouwen wat je Anouk hebt gegeven! Fijne rijschool met een persoonlijke "touch" voor hun klanten! Top

Den Burg

★★★★☆
4 5 1
Beste Erwin, Bedankt voor het helpen met het behalen van me brommer rijbewijs . Het was een gezellige en leer samen dag .

Alkmaar

★★★★☆
4 5 1
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs! Mo heeft mij op een goede intensieve manier tijdens de opleiding begeleidt waardoor ik tijdens het examen zelfverzekerd achter het stuur kon gaan zitten. Daarnaast was de sfeer altijd goed in de auto waardoor ik nooit met tegenzin aan een les begon. Roel Adema

Heiloo

★★★★★
5 5 1
Wat een super rijschool!! Heb een hele leuke tijd met erwin gehad. Wat is het ook een topper! Ik ben in een keer geslaagd me dag kan niet meer stuk!

Nieuw-vennep

★★★★★
5 5 1
Fantastische lessen gehad! Hierdoor in 1 keer geslaagd! Bedankt voor alles!

Beverwijk

★★★★★
5 5 1
Super leerzame lessen en top intructeur!! Bedankt!

Hoofddorp

★★★★★
5 5 1
Zeer aardige, kundige rij-instructeurs!

Vijfhuizen

★★★★★
5 5 1
Heb super leerzame en gezellige lessen gehad. Ik ben in 1 keer geslaagd en ben super blij! Ga arun wel missen en ben hem heel dankbaar!! Zeker een aanrader!

langedijk

★★★★★
5 5 1
Soeradj heeft mij rijles gegeven het afgelopen jaar. Hij heeft mij alles op een goede en leuke manier uitgelegd. Heb vaak gelachen met soeradj. Ben blij dat ik bij hem heb gelest.

Alkmaar

★★★★☆
4 5 1
Super leuke lessen gehad ! Veel geleerd en altijd regelmatig kunnen rijden

Heerhugowaard

★★★★★
5 5 1
Een vriendin van mij gaf me de tip om bij Soeradj te gaan rijlessen. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan. De rijlessen waren super leuk en ik heb heel veel geleerd. Super bedankt Soeradj!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Rijschool jansen bedankt voor de begeleiding tot het behalen van mijn rijbewijs! Ook vooral dank aan Soerudj (rijinstructeur)Super goede begeleiding gehad !

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Top rijschool die mij goed heeft geholpen tot het behalen van mijn rijbewijs! Maar vooral dank aan mijn rijinstructeur Soerudj die mij er doorheen heeft geholpen!

Limmen

★★★★★
5 5 1
Ik begon bij een andere rijschool met een rij instructeur, die echt verschrikkelijk was, 16 lessen helemaal verspild. Ik heb Jansen Rijschool gebeld en vertelde mijn verhaal en gaven mij de beste rij instructeur die je in mijn situatie maar kan wensen! Ik was super onzeker in de auto en raakte snel in de stress. Mo, de rij instructeur die mij was toegewezen heeft mij heel goed geholpen, zo goed dat ik in 1x ben geslaagd!!! De lessen waren een real bootcamp! Al had ik 's ochtends vroeg of 's avonds laat les, bleef hij ALTIJD ON HIS GAME!! Soms heb ik echt gedacht van ' is dit nou allemaal wel nodig?' maar Mo weet precies wat ze verwachten op het examen, waardoor je zeker je examen haalt! Mo weet waar hij het over heeft en zal je blijven pushen tot de laatste minuut van de rijles. Geen slap gedoe maar echt aan het werk. Ik raad Mo dan ook zeker aan iedereen die in 1x wilt slagen, hij maakt een plan en zet een gezamenlijk doel! De lessen waren intensief ,gestructureerd, motiverend en ook zeker gezellig. Veel rij instructeurs kunnen een voorbeeld nemen aan Mo!! Bedankt!

Limmen

★★★★★
5 5 1
Ik begon bij een andere rijschool met een rij instructeur, die echt verschrikkelijk was, 16 lessen helemaal verspild. Ik heb Jansen Rijschool gebeld en vertelde mijn verhaal en gaven mij de beste rij instructeur die je in mijn situatie maar kan wensen! Ik was super onzeker in de auto en raakte snel in de stress. Mo, de rij instructeur die mij was toegewezen heeft mij heel goed geholpen, zo goed dat ik in 1x ben geslaagd!!! De lessen waren een real bootcamp! Al had ik 's ochtends vroeg of 's avonds laat les, bleef hij ALTIJD ON HIS GAME!! Soms heb ik echt gedacht van ' is dit nou allemaal wel nodig?' maar Mo weet precies wat ze verwachten op het examen, waardoor je zeker je examen haalt! Mo weet waar hij het over heeft en zal je blijven pushen tot de laatste minuut van de rijles. Geen slap gedoe maar echt aan het werk. Ik raad Mo dan ook zeker aan iedereen die in 1x wilt slagen, hij maakt een plan en zet een gezamenlijk doel! De lessen waren intensief ,gestructureerd, motiverend en ook zeker gezellig. Veel rij instructeurs kunnen een voorbeeld nemen aan Mo!! Bedankt!

Bergen

★★★★★
5 5 1
Ik ben vandaag in één keer geslaagd met dank aan Mo! Ik vond zijn lessen echt onwijs gezellig en ook heel leerzaam. Het is een enorm lieve man maar soms moet hij ook de puntjes op de i zetten waardoor hij ook wat strenger kan zijn. Kortom, een erg goede en lieve instructeur.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik heb super leuke lessen gehad bij Souradj. Hij heeft mij alles duidelijk uitgelegd en was ook meteen een gezellige rijinstructeur. Ik ben heel tevreden over de manier van autorijles geven van Souradj! Nogmaals bedankt voor alles.

Heerhugowaard

★★★★☆
4 5 1
Ik ben vandaag na een herexamen faalangst geslaagd voor mijn rijbewijs! Afgelopen maanden ben ik altijd met plezier in de auto gestapt om te gaan lessen. Na een wat moeizame start, ben ik uiteindelijk zeker geraakt over mezelf achter het stuur. Dit mede door de tomeloze en onuitputtelijke inzet van Mo, die mij iedere les weer op een manier wist aan te sporen het beste uit mezelf te halen. Elke les was weer anders, doordat Mo wist hoe om te gaan met wat er in mij omging. Ik nam het mijzelf dan ook heel erg kwalijk dat ik mijn examen niet in een keer heb kunnen halen, dit was enkel en alleen te verwijten aan het feit dat ik mijn zenuwen niet onder controle kon krijgen. Gelukkig wist Mo het toch voor elkaar te krijgen om mijn zelfvertrouwen na het eerste examen weer op te bouwen en op aanraden van hem ben ik dan ook gegaan voor een faalangstexamen. Welke ik dan vandaag ook heb gehaald! Ontzettend bedankt voor de steun en het vertrouwen dat ik heb gehad!

Heerhugowaard

★★★★★
5 5 1
Dat ik begon met rijden was ik erg bang in de auto. Mo heeft me op mijn gemak gesteld en het ging steeds beter. Daarna kwamen er wat persoonlijke situaties waardoor ik steeds weer voor mijn gevoel opnieuw moest beginnen. Mo heeft me er echt Door heen gesleept en ik ben dan ook in 1 x geslaagd waar ik hem echt heel dankbaar voor ben! Bedankt. Mvg Joyce schouten.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Alles wordt goed uitgelecht, je leerd en het is gezellig. Wat wil je nog meer.

Den Haag

★★★★☆
4 5 1
Wil je een keer je rijexamen halen ?! Neem je lessen dan bij Bob..!!

Heerhugowaard

★★★★☆
4 5 1
Leuke rijschool, lessen altijd gezellig en leerzaam en met dat allemaal in 1 keer geslaagd!

Heerhugowaard

★★★★★
5 5 1
Goede lessen, duidelijke instructies. Een heleboel leerzame momenten gehad tijden de rijlessen, rijbewijs gehaald dankzij de beste hulp van top instructeur Soeradj!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Vandaag in 1x geslaagd voor me brommer rijbewijs! De instructeur Erwin was erg goed in het uitleggen wat er gedaan moest worden. Was erg relaxt maar wel streng als het nodig was. Ik kom zeker terug voor me auto rijbewijs bij Autorijschool Jansen!!!

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik wil graag Autorijschool Jansen bedanken voor het goed begeleiden naar me rij examen. Gelijk in 1x geslaagd. Was erg tevreden over de instructeur en de gang van zaken. Ik zou Autorijschool Jansen zeker aan iedereen bevelen.

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
"Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs behaald ! na intensieve begeleiding door Mo op een bootcamp achtige wijze dusdanig klaargestoomd dat het uiteindelijke examen vloeiend verliep. Respect voor de professionele wijze van begeleiding en de inzet van deze instructeur. Een gedreven vakidioot die realistisch de voortgang bewaakt. wil je snel en intensief naar je rijbewijs toe met het gevoel dat je je daarna veilig op de weg kan begeven dan is dit zeker een aanrader. Bedankt

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik ben gister geslaagd voor mijn rijbewijs ! En ik wilde jullie laten weten dat ik zeer tevreden ben over hoe mijn rijlessen zijn gegaan. Ik heb goeie lessen gehad, heb veel geleerd maar het was ook gezellig!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, en ik ben zeer tevreden over hoe de lessen zijn verlopen. Heel veel geleerd maar het vooral gezellig gehad!

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Ik ben vandaag in 1x voor mijn autorijbewijs geslaagd met dank aan Mo. Hij geeft erg goed les en is een relaxt persoon om mee in de auto te zitten. Bedankt voor alles.

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn rij-examen na hele leuke en goeie rijlessen! Ik ben erg blij dat ik bij jullie ben gaan rijlessen!

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Ik wil Mo graag een heel groot compliment geven. Ik ben in de afgelopen maanden vrijwel nooit met tegenzin de auto ingestapt. Dat was wel even anders dan daarvoor. Ik ben erg blij dat ik bij Mo terecht ben gekomen. Hij geeft heel duidelijk les, hij heeft veel geduld, streng wanneer het nodig is en het is daarnaast gewoon een heel aardige en betrouwbare gast. Als ik iemand zou aanbevelen is hij het wel. Ik heb hem persoonlijk al bedankt, maar ik wilde het via deze weg ook nog graag even doen, ik vind dat iemand die zich zo inzet en elke dag weer vol motivatie leerlingen probeert beter te maken waardering verdient. Ik heb door de goede opleiding mijn rijbewijs uiteindelijk makkelijk gehaald en dat komt doordat ik goede duidelijke lessen heb gehad en iemand naast mij heb gehad die ervoor zorgde dat ik met plezier heen ging.

Den Haag

★★★★★
5 5 1
BE Dagcursus Alkmaar: Bedankt voor de leuke en informatieve examen dag met instructeur Pieter Goet, ik heb veel opgestoken van Pieter! Mocht er iemand zijn aanhanger rijbewijs willen halen raad ik zeker Pieter en Autorijschool Jansen aan.