• scooter rijbewijs halen alkmaar

Meld je nu aan voor een dagcursus voor je scooter rijbewijs. Wij kunnen je op volgorde van aanmelding indelen.

Je scooter rijbewijs halen?

Met 15 1/2 jaar kun je al theorie examen doen.
Vanaf je 16e mag je je bromfiets rijbewijs gaan halen. Met dit rijbewijs mag je dan rijden op een scooter, snorfiets, bromfiets of brommobiel. Maar daarvoor moet je dus wel eerst je AM Rijbewijs halen.

Hoe doe je dat?

Eerst je theorie halen

Wanneer jij binnenkort met je scooter rijlessen wil beginnen is het belangrijk dat je ook je theorie gaat halen. Met 15 1/2 jaar kun je al theorie examen doen dus het is belangrijk dat je daar zo snel mogelijk mee begint dan kun je zodra je 16 jaar bent beginnen met lessen en praktijk examen doen.
Meestal is dat lessen en examen op een dag. We hebben daar een mooie aanbieding voor en voor de theorie hebben we een gratis online cursus van Traffictrainer.nl

Wil jij een gratis theorie cursus voor je scooter?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang 1 maand gratis theorie via internet en regelmatig waardevolle tips voor het behalen van je scooter rijbewijs.

Nadat we jouw gegevens hebben ontvangen krijg je van ons z.s.m. een gebruikersnaam en wachtwoord voor www.traffictrainer.nl
De cursus omvat alle lesstof met daarna toetsvragen.
Als je de stof beheerst kan je examenseries maken zoals bij het CBR.

We vinden het leuk als je deze actie deelt met je vrienden op Instagram en Facebook.

Wij wensen je alvast veel succes.

Theorie gehaald?

Neem dan weer contact op met de rijschool om je dagcursus+examen in te plannen. Wij hebben altijd vooraf gekochte examens dus is de wachttijd nooit erg lang.

De dagcursus bestaat uit 4 uur les en aansluitend het examen. De dag begint met wat uitleg en voertuigbeheersing. Daarna ga je met de instructeur de openbare weg op om te leren hoe je deel moet nemen aan het verkeer als bromfietser. Ook werk je aan je inzicht in het verkeer om je klaar te stomen voor het praktijkexamen. Ben je geslaagd? Dan kun je de volgende dag je rijbewijs gelijk aanvragen bij de gemeente! Klinkt als een goede deal toch?

Pakket en prijzen

Dagcursus scooter rijbewijs (AM) (alleen in Alkmaar)

 • 4 uur les + aansluitend examen € 299,00
 • 2 uur les + aansluitend examen € 235,00
  (Alleen voor herexamen)
 • Overige prijzen:
 • Theorie Online €35,00
 • Theorie via internet + examen € 49,00
 • Alleen theorie-examen € 42,50
 • Losse lessen per uur € 37,50
 • Herexamen CBR € 166,00
 • Herexamen cursus, 2 uur les + aansluitend examen €235,-

Wil jij met Autorijschool Jansen je scooterrijbewijs halen? Vul dan je gegevens in, en we nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons uiteraard ook zelf bellen op: 06 26 13 42 00

Aanmelden scooterrijbewijs in 1 dag

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Straat en huisnummer*

Postcode en Plaats*

Geboortedatum*

Aanvullend bericht

Praktijk gehaald? En nu?

Ben je geslaagd voor het praktijkexamen van je brommerrijbewijs? Gefeliciteerd! Dan kun je op zoek naar een nieuwe brommer of scooter. Misschien heb je er jarenlang voor gespaard en mag je dit geld nu eindelijk besteden aan een nieuwe scooter of brommer. Natuurlijk ga je langs een erkende brommer- of scooterdealer en koop je een motorrijtuig dat past binnen je budget. Let op: het afsluiten van een brommerverzekering is verplicht voordat je de weg opgaat. Daarmee wordt het risico afgedekt op schade die jij veroorzaakt bij anderen. Het is ook mogelijk je verzekering uit te breiden en bijvoorbeeld diefstal mee te verzekeren of schade die je veroorzaakt aan je eigen brommer. Je kunt een brommerverzekering eenvoudig afsluiten via bijvoorbeeld de ANWB.